Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.


Christer Andersson och Rikard Åkesson - säljteamet bakom Transtema KIT!

Stabil och trygg partner

Transtema KIT är ett säljföretag inom Telecom. Vi erbjuder produkter och lösningar med hög kvalitet. Vår gedigna kompetens och service innebär att vi är en stabil och trygg partner som bidrar till ett bestående värde för kunden. Transtema KIT utvecklas ständigt och förvaltar verksamheten på hållbart och lönsamt sätt, vilket skapar tillväxt. Resultatet återinvesteras och utvecklar verksamheten vidare.

Vision

Att med rätt produkt och teknik skapa förutsättningar att förändra, förenkla och förbättra byggandet av nätstrukturer för digital kommunikation.

Rätt vägval

Visionen hjälper oss med vägledning om vilken del av verksamheten vi ska förbättra och vilka förändringar vi ska göra för att uppnå framsteg i vår verksamhet. Visionen är något vi strävar efter, som inspirerar och motiverar oss.

Målsättning

Vårt mål är att förstå framtida utmaningar och påverka utvecklingen av nätstrukturer inom digital kommunikation. Vi vill skapa ett intresse för våra tjänster och produkter och att vara kundens mest betrodda affärspartner. Vi skall vara det självklara valet både i medvetandet och på marknaden. Ett företag som överträffar de högsta förväntningarna.

Partners

Vi är inte bara en leverantör av produkter, utan också en nära samarbetspartner. All den erfarenhet som vi har får du nytta av. Vi är alltid tillgängliga under hela projektet.

Som kund får du

 • Kompetens
  • Vår erfarenhet ger Dig beprövade lösningar med hög kvalitet till låg kostnad.
 • Flexibilitet
  • Vi samarbetar med ledande leverantörer och som helhetsleverantör ger det Dig tillgång till på marknaden senaste teknik och produkter.
 • Ekonomi
  • Vi hjälper Dig ”Bygga för framtiden redan nu”. Tänk på att undvika kostnadskrävande utbyggnader i framtiden. Bra planering sparar pengar!
 • Personlig service
  • Stor vikt läggs på medarbetarnas utveckling för att skapa delaktighet och engagemang i alla led.