Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

Bredband via fiberoptik är den teknik som idag är mest stabil och ger högst kapacitet för att skicka och ta emot digitala tjänster som Tv, data och telefoni. Utbyggnaden av fibertekniken går framåt men i vissa delar av landet är tillgången till fiberteknik väldigt marginell så därför har det på senare tid blivit allt vanligare att villaägare, lantbrukare etc. går samman och startar en s.k. Fiberförening. Det sätt att organisera sig som har visat sig vara mest attraktivt är att bilda lokala ekonomiska föreningar som en affärsverksamhet där medlemmarna bestämmer vem som ska leverera de olika tjänsterna och det är där Transtema KIT kommer in i bilden som materialleverantör.

KIT - en trygg samarbetspartner

För att ni som Fiberförening ska vara säkra på att få ut så mycket som möjligt av er investering rekommenderar vi att ni tecknar vårt avtal. Med vårt avtal har ni inte bara kvalitetssäkrat materialet utan ni har dessutom en samarbetspartner som alltid finns till hands och hjälper till under hela nätbygget. Avtalet vi erbjuder gäller allt material från stamnätet fram till installationen i villan/lägenheten. Som avtalskund har ni även rabatt på handverktyg och övrig utrustning som ni behöver för ett lyckat slutresultat.

  Kontakta säljchef Christer Andersson via mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för mer information om vårt avtal. Du kan även ringa Christer direkt på mobilnr 070 - 690 43 98.

Notera att avtalet med Transtema KIT alltid upprättas först efter en offentlig upphandling.


Referenser

Transtema KIT har flera Fiberföreningar som vi kan hänvisa till. Tag kontakt med våra säljare här >> så förmedlar vi kontaktuppgifterna.

Fiberföreningar som ingått avtal med Transtema KIT
www.gotlundafiber.se
www.skovdefiber.com
www.vanerkantensfiber.se

Sök bidrag

Alla typer av föreningar och organisationer kan ansöka om bidrag för att bygga ett fibernät. Sök via Jordbruksverket här >>. Man kan även söka via Länsstyrelsen. Klicka på ditt län och sök vidare på Projektstöd här >>. Din kommun kan också erbjuda stöd till Fibernätsföreningar. Man bör alltid kontakta kommunen för att undersöka vad de har för hjälp att erbjuda.