Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

Sökpegg med hållare

Sökpeggen är en elektronisk givare som installeras för att underlätta sökning efter t.ex. avslut på en kanalisation. Sökpeggen är en smart investering som bidrar till tidsbesparing och minimal markskada när man ska komplettera utbyggnaden av ett nät eller utföra annat underhåll. Sökpeggen påverkas inte av metallrör/ledare eller annan elektronisk utrustning och kan installeras ner till 0,7 m djup.

Byggd för hållbarhet

Sökpeggen har en passiv antenn inneslutet i en vattenbeständig polyetenskal som är ogenomträngligt för mineraler, kemikalier och tål extrema temperaturer i underjordiska miljöer.

sökpegg_illustration

Ytmarkör Tele Orange + hållare, Art. nr: 134502010
Kampanjpris 72:- st.


Väggtätning

En otät fasadgenomförning kan orsaka en vattenskada eller att skadedjur tar sig in i byggnaden. Detta problem leder ofta till dyra och omfattande saneringar. Gnagare, smuts och vatten hindras effektivt från att komma in i byggnaden genom den geniala väggtätningen! Monteras i väggar/golv av tegel eller betong för en snabb, ren och enkel installation. Väggtätningen är anpassad för befintliga såväl som nya kablar. Tätningen är gjord av EPDM-gummi och ger en perfekt tätning i enlighetmed IP 68.

Du kan installera väggtätningen i vinklade hål genom att skära bort flänsen. Det går även att göra ominstallationer med befintlig tätning.

Roxtec End User Inlet EUI 4-6, Art. nr. 135221010
Roxtec End User Inlet EUI 6-8, Art. nr. 135221011

Kampanjpris 135:- st.


Kampanj fibersvetspaket Fujikura 12S - enkelfibersvets

Fujikuras minsta och lättaste fibersvets med överlägsen mobilitet. Svetsen ryms i handen och levereras med en väska anpassad för fältarbete. Det är bara att öppna locket på väskan för att komma åt både svets och verktyg, lätt att komma igång!

Den överlägsna mobiliteten gör såklart Fujikura 12S perfekt lämpad för exempelvis kundinstallationer i FTTH-projekt. Svetsen linjerar fibern med hjälp av fasta V-spår.

Tekniska Data

Längd 162 mm - Bredd 121 mm - Höjd 57 mm - Vikt (inkl batteri) 776 g - Display 4,5 tum - Batteritid 100 cykler - Livslängd elektroder 3000 svetsningar.

Säljes i komplett paket inkl. svets, fiberkap, fiberhållare m.m.

Kampanjpris 29 900:-

Du beställer direkt här via vår ordermail.
Uppge alltid artikel nr.
order@kitab.se
Varugrupper - Ansluta

  • ODF/Prefab ODF
  • Mark-/Teknikskåp
  • Fiberoptiska kundavslut
  • Teknikbodar
  • Stativ m. tillbehör
  • Kabelskydd/Fästmaterial

Produktkatalog

Öppna vår katalog för en snabb och effektiv överblick. Katalogen är uppdelad i varugrupper med samtliga artikelnr.